logokicsi Vécsey Károly Általános Iskola és AMI – Solt

Az intézmény nyitvatartási ideje: 7:00 - 18:00

Csörgő Gyula terematlétika verseny

Kerti Nóra

2022. november 30-án a mi városunk sportcsarnoka adott helyet a Csörgő Gyula terematlétika versenynek. Ez a verseny Kunszentmiklóson szokott megrendezésre kerülni, de az idén a feltételek nem voltak adottak, így mi vállaltuk be a szervezést és lebonyolítást. A verseny mivel mi voltunk a házigazdák a Vécsey Kupa nevet is viselte. Ezen a versenyen alsós tanulóink mérhették össze ügyességüket atlétika sportágban. A sportágon belül 30m-es futásban, kislabda hajításban, helyből távolugrásban és körös futásban.

11 iskola részvételével zajlott a verseny. A mi iskolánk csapata: ELSŐ HELYEN végzett.

A csapat tagjai voltak: Csepregi Zsolt, Hegedűs Sándor, Nagy Bence, Khoór Máté , Szilágyi László, Farkas Panni, Czirkó Vanda, Kiliti Noémi, Szappanos Zsófi, Farkas András, Törökfalvy György, Bancsók Bence, Szalai Dániel, Mátyás Márk, Baracsi László, Lehotai András, Czirkó Maja, Törökfalvy Dóra, Czirkó Zoé, Csepregi Lili, Nagy Abigél, Farkas Melissza, Kapocs Zsófi és Khoór Kamilla. Egyéni érmeseink az első korcsoportban: Farkas Panni első helyen végzett 30m-es futásban, helyből távolugrásban és körös futásban.

Kiliti Noémi harmadik lett 30m-es futásban és körös futásban. Czirkó Vanda első lett kislabda hajításban. 

Csepregi Zsolt második lett 30m-es futásban és körös futásban. Khoór Máté második lett kislabda hajításban.Egyéni érmeseink a második korcsoportban: Törökfalvy Dóra harmadik, Khoór Kamilla pedig első lett kislabda hajításban. 

Farkas Andris pedig második lett helyből távolugrásban.

 

Többen végeztek még pontszerző helyen, ennek is köszönhető ez a nagyszerű eredmény!!!!Azt hiszem, hogy egy nagyon hosszú, izgalmas és eredményes délután volt  a mai!

HAJRÁ SOLT!!!!!


Játékos Sportverseny megyei döntő
Tájékoztató kamerarendszer alkalmazásáról