logokicsi Vécsey Károly Általános Iskola és AMI – Solt

Az intézmény nyitvatartási ideje: 7:00 - 18:00

Alapfokú atlétika verseny Kunszentmiklóson

Kerti Nóra

Iskolánk felsős tanulói a  mai napon Alapfokú atlétika verseny körzeti fordulóján versenyeztek Kunszentmiklóson. 

A harmadik korcsoportos lányok és fiúk kislabda hajításban, távolugrásban és 4x100m-es váltófutásban mérhették össze tudásukat.

A lányok távolugró csapata második lett. A csapat tagjai voltak: Faragó Dorina, Kovács Adrienn, Máhl Amira, Oláh Sanel és Ignácz Jázmin.

Egyéniben Dorka második , míg Adrienn harmadik lett.

A lányok kislabda hajító csapata első helyen végzett. A csapat tagjai voltak: Oláh Sanel, Faragó Dorka, Szondi Sára, Máhl Amira és Kovács Adrienn.

Egyéniban Dorka első, míg Adrienn második lett

4x100m-es váltó csapatunk második lett. A csapat tagjai voltak: Faragó Dorina, Oláh Sanel, Máhl Amira és Mayer Hella.

A fiúk távolugró csapata az első helyen végzett. A csapat tagjai voltak: Oláh Milán, Butyera Márk Faragó Benjamin, Kapocs Bence és Cseh Szakál Norbert.

Egyéniben Milán harmadik, Benji második míg Márk első lett.

A fiúk kislabda hajító csapata első helyen végzett. A csapat tagjai voltak:

Oláh Milán, Butyera Márk, Kapocs Bence, Faragó Benjamin és Koch Lóránt.

Egyéniben Bence harmadik, míg Milán első lett.

4x100m-es váltó csapatunk első lett. A csapat tagjai voltak: Oláh Milán, Butyera Márk, Faragó Benjamin és Kapocs Bence.

Negyedik korcsoportos fiaink és lányaink kislabda hajításban, súlylökésben, távolugrásban és 4x100m-es váltófutásban versenyeztek. 

A lányok távolugró csapata a második helyen végzett. A csapat tagjai voltak: Kis Abigél, Szabó Dalma, Jankovics Lili, Szabó Luca és Bocskai Julianna.

A lányok kislabda hajító csapata második helyen végzett. A csapat tagjai voltak: Kis Abigél, Vajai Sztella, Szabó Dalma, Jankovics Lili és Kovács Gréta. 

Egyéniben Abigél első, míg Sztella harmadik lett.

Súlylökésben lány csapatunk a harmadik helyen végzett. A csapat tagjai voltak: Szabó Dalma, Kovács Gréta, Végi Dorina, Vajai Sztella és Szabó Luca.

Egyéniben Sztella a második, míg Dorina harmadik lett.

4x100m-es lány váltó csapatunk a második helyen végzett. A csapat tagjai voltak: Kis Abigél, Szabó Dalma, Jankovics Lili és Bocskai Julianna.

A fiúk távolugró csapata az első helyen végzett. A csapat tagjai voltak: Szabó Ábel, Sztojka Nathan, Príger Bulcsú, Dubay Anton és Turcsányi Márk.

Egyéniben Márk első, Nathan pedig második lett.

A fiúk kislabda hajító csapata a harmadik helyen végzett. A csapat tagjai voltak: Príber Bulcsú, Turcsányi Márk, Sztojka Nathan, szabó Ábel és Nagy Dániel.

A fiúk súlylökő csapata a harmadik helyen végzett. A csapat tagjai voltak: Dubay Anton, Szabó Ábel, Turcsányi Márk, Príger Bulcsú és Sztojka Nathan.

4x100m-es fiú váltó csapatunk az első helyen végzett, A csapat tagjai voltak: Sztojka Nathan, Príger Bulcsú, Turcsányi Márk és Dubay Anton.

Gratulálunk a gyerekeknek a nagyszerű eredményhez. Folytatás Kecskeméten a megyi versenyen. Hajrá Solt!!!
Alapfokú atlétika verseny megyei forduló Kecskeméten
Megyei atlétika verseny